Voorwaarden

Verhuurder
De verhuurder is Ease Camp, handelend onder de naam Ease Camp BV, gevestigd te Koudekerk aan den Rijn.

Huurder en bestuurder
Voor vertrek dient de huurder kopieën van een geldig paspoort en van een geldig rijbewijs van de bestuurders te overleggen en de originelen te tonen. Bij het maken van de reservering gaat de huurder ermee akkoord dat de persoonsgegevens eventueel worden geverifieerd.
De bestuurder dient minimaal 3 jaar in het bezit te zijn van een geldig Nederlands rijbewijs B en is ouder dan 24 jaar.

Reservering en de betalingswijze
Een reserveringsaanvraag wordt gedaan door het reserveringsformulier in te vullen.
De aanbetaling bij reservering is €500,-. Voor het restant bedrag inclusief opties, extra’s en de borg ontvangt u een factuur waarvan de einddatum van de betaling 4 weken voor de vertrekdatum is.
De huurder ontvangt van de verhuurder een getekende huurovereenkomst welke 4 weken voor vertrek door de huurder ondertekend wordt.

Borgsom en eigen risico
Voor de camperhuur geldt een borgsom van € 950,- welke gelijk is aan het eigenrisico per gebeurtenis. De borg en het eigenrisico kunnen tegen een vergoeding worden verlaagd naar €150,- en met een eigen risico op ruitschade van €300. De borgsom krijgt de huurder aan het eind van de huurperiode terug wanneer deze zonder schade en volgens afspraak wordt ingeleverd. De borgsom wordt uiterlijk 14 dagen na inlevering van de camper overgemaakt naar de bankrekening van de huurder.

Verzekering schades
De verhuurder heeft verzekeringen afgesloten voor WA, casco, schade inzittenden, verhaalrechtsbijstand en pechhulp. De verzekeringskosten zijn bij de huurprijs inbegrepen. Schades of ontvreemding dienen zo spoedig mogelijk maar uiterlijk binnen 24 uur bij de verhuurder te worden gemeld.
Eventuele reparaties worden pas na toestemming van de verhuurder verricht.

Inleveren van de camper
Tenzij anders afgesproken zal de camper van binnen en buiten gereinigd en met een volle brandstoftank worden ingeleverd. Cassette van een eventueel gehuurd toilet dient bij inlevering gereinigd te zijn.
Mocht dit niet of onvoldoende gebeurd zijn, dan kan de verhuurder de kosten aan de huurder in rekening te brengen en verrekenen met de borgsom.

Huisdieren
Het is de huurder in principe niet toegestaan om huisdieren in de camper mee te nemen.

Roken
Het is niet toegestaan om in de camper te roken.

Annulering
Indien een overeenkomst wordt geannuleerd, is de huurder de annuleringskosten verschuldigd. Bij annulering langer dan 4 weken voor aanvang van de huurperiode zijn de annuleringskosten gelijk aan de aanbetaling; bij annulering binnen 4 weken voor aanvang van de huurperiode zijn de annuleringskosten gelijk aan de totale huursom.

Annuleringsregeling
Er is een annuleringsregeling waarbij tegen een vergoeding per dag de volledige huurprijs wordt terugbetaald indien er tot 4 weken van start van de huur wordt geannuleerd. Indien er tot 3 dagen voor start van de huur wordt geannuleerd is er een 100% vergoeding in de vorm van een voucher (binnen 1 jaar te besteden).

Tarieven
Vermelde tarieven zijn inclusief BTW.

Verwerking van persoonsgegevens
De persoonsgegevens die door verhuurder als verantwoordelijke in de zin van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) worden gebruikt vallen onder de ze AVG. De aparte privacyverklaring is te vinden op www.ease-camp.nl/privacyverklaring.

Bedankt voor uw aanmelding

We zullen u per email op de hoogte houden voor de verdere details van de borrel ter gelegenheid van ons 10-jarig jubilium. We hebben er al zin in!

 

Vriendelijke groet,

Menne Zaalberg

Ease Camp

Inventaris standaard aanwezig

Mandje in koelkast 1
Teiltje in wasbak 1
Levelers (om camper waterpas te zetten, set van 2) 1
Veiligheidshesjes 4
Schuimblusser 2 liter 1
Blusdeken 1
EHBO doos 1
CampingGaz gastank 907 1
Buitentafel (in schuifdeur) 1
Buitenstoelen (in achterklep) 2
Verloopsnoer CEE-contra 1
Buitenkabel 30m CEE 1
Parkeerschijf 1
Gordijntjes li + re zijruiten voor 1
Gevarendriehoek 1
Veiligheidshamer auto 1
Sleutels: auto met AB + watertank 1
Opdek matras beneden bed 1
Luifelsinger 1

Inventaris als optie beschikbaar

Kookpan 18cm 1
Koekenpan 20cm 1
Braadpan 24cm, BK 1
Pannen onderzetters 3
Schaal 2.0l met deksel, Mepal 1
Eetborden, Mepal 4
Soep/desert kommen, Mepal 4
Thee/koffie glazen 4
Drinkglas 4
Kelnersmes 1
Lepels 4
Messen 4
Vorken 4
Opschep-lepel 1
Toe-lepeltjes 4
Pol-lepel 1
Broodmes 1
Aardappelschilmesje 1
Afwasteiltje 1

 

Inschrijven nieuwsbrief

delen