Hoe wij tot het huren van een camper zijn gekomen

Toen onze kinderen 4, 5 en 6 jaar oud waren kochten we twee 2-persoons 2-stoks tenten elk met een schaapskooiluifel met een tussenluifel. Daarmee kampeerden we langs de Ourthe op een klein strandje in het wild. Daarna stonden we op allerlei plekken in Frankrijk aan het water, want voor de jongste dochter was een “duiksteen” de grootste wens. Het laatste plekje was langs de Ubay naast een stroomversnelling.

De kinderen waren boven de achttien, gingen hun eigen weg en wij wilden reizen. Turkije, Egypte, met openbaar vervoer, zonder tent. Zimbabwe vier weken met een Renault 4 en een tent. Daarna Spanje, Italië met eigen auto, slapen in B&B of als we langer op één plek bleven in de tent. Voorwaarde werd wel “mooi weer”. In en uit die tent kruipen, door het natte gras, die tijd hadden we wel gehad. Een hotelletje is leuk, een B&B is aantrekkelijk als je reizende bent, maar de vrijheid en ongebondenheid van het kamperen staat bovenaan.

Ideaal lijkt ons gewoon je eigen auto oprekken, beetje langer, beetje hoger, zoals een tent. Dus ook weer niet een paleis op wielen, maar net dat comfort dat je kunt staan en liggen. Een plekje voor koffie maken, soep opwarmen, eitje bakken, …..

Toen zagen we de VW-camper California: dat was hem. Een “gewone” VW-bus, maar met een tent erin! Nou die willen we eerst een keer of wat huren voordat we zelf tot aankoop overgaan. De kosten? Eigen auto kan thuis blijven, 7 overnachtingen in een B&B zijn ook niet goedkoop, plus het verplicht buitenshuis eten. Wel lekker, maar dat hoeft nu niet elke dag. Net als bij kamperen, op tijd gaan zoeken voor een plekje tussen de koeien.

Mieke en Herman (onze eerste huurders)

Bedankt voor uw aanmelding

We zullen u per email op de hoogte houden voor de verdere details van de borrel ter gelegenheid van ons 10-jarig jubilium. We hebben er al zin in!

 

Vriendelijke groet,

Menne Zaalberg

Ease Camp

Inventaris standaard aanwezig

Mandje in koelkast 1
Teiltje in wasbak 1
Levelers (om camper waterpas te zetten, set van 2) 1
Veiligheidshesjes 4
Schuimblusser 2 liter 1
Blusdeken 1
EHBO doos 1
CampingGaz gastank 907 1
Buitentafel (in schuifdeur) 1
Buitenstoelen (in achterklep) 2
Verloopsnoer CEE-contra 1
Buitenkabel 30m CEE 1
Parkeerschijf 1
Gordijntjes li + re zijruiten voor 1
Gevarendriehoek 1
Veiligheidshamer auto 1
Sleutels: auto met AB + watertank 1
Opdek matras beneden bed 1
Luifelsinger 1

Inventaris als optie beschikbaar

Kookpan 18cm 1
Koekenpan 20cm 1
Braadpan 24cm, BK 1
Pannen onderzetters 3
Schaal 2.0l met deksel, Mepal 1
Eetborden, Mepal 4
Soep/desert kommen, Mepal 4
Thee/koffie glazen 4
Drinkglas 4
Kelnersmes 1
Lepels 4
Messen 4
Vorken 4
Opschep-lepel 1
Toe-lepeltjes 4
Pol-lepel 1
Broodmes 1
Aardappelschilmesje 1
Afwasteiltje 1

 

Inschrijven nieuwsbrief

delen