15 dagen naar Kroatië

(uit het gastenboek) Beste Bulli,

wij waren de gelukkige die met jou de allereerst trip mochten maken! Zonder alle vreselijke toestanden met Corona waren wij mogelijk nooit op het idee gekomen om een camperbusje te huren. Je had nog maar net 300km op de teller staan… wat een trip hebben we met jou gemaakt! Bijna 4000km door 6 verschillende landen in 15 dagen. Na een overnachting in Den Ham in Nederland, zetten wij koers richting Kroatië. Daarna verbleven wij achtereenvolgend in Hünfeld in Duitsland en twee nachten bij de Wörthersee in Oostenrijk om vervolgens Slovenië door te steken. In verband met Corona-maatregelen mochten wij als Nederlanders (nog) niet in Slovenië verblijven en moest je binnen 12 uur het land weer uit/door zijn. De volgende dag waren de Plitvice meren in Kroatië, adembenemend mooi en hier hadden we een keer een ‘positief’ gevolg van Corona, het was lekker rustig waar het normaal zwart van de mensen ziet.

Vanaf de Plitvice meren via een geweldige route (B25) richting de Kroatische kust gereden en genoten van de prachtige uitzichten! Voordat we 3 nachten op het eiland Krk zouden verblijven maakten we een stop in Senj waar de volgende ochtend niet al te subtiel werden gewekt door een enorme onweersbui. Zoals gezegd de volgende 3 nachten op Krk. Als je hier een camping zoekt, verblijf op Camp Marta. Hele leuke mini-camping met splinter nieuw zwembad en net sanitair maar bovenal een super leuke en lieve eigenaresse.

Wij vervolgden onze weg richting Pula, langs de kust via de prachtige D8 en maakten nog een tussenstop in Rijeka en Opatija. Na 2 nachten in de buurt van Pula te hebben gestaan, zijn we richting Slovenië gegaan, waar Nederlanders nu wel mochten verblijven. Hier zijn we op 2 locaties in het Triglav park geweest (Tolmin en Bovec) waar we wederom over prachtige wegen hebben gereden. Na deze twee dagen zijn we via Italië terug gereden naar Oostenrijk waar we in Bad Kleinkirchheim hebben overnacht. Vervolgens hebben we de laatste nacht in Duitsland doorgebracht vlakbij Würzburg om zondag 12 juli weer richting huis te rijden. Het was een prachtige trip en we hebben enorm genoten Bulli! We zouden het zo weer doen.

Bedankt voor uw aanmelding

We zullen u per email op de hoogte houden voor de verdere details van de borrel ter gelegenheid van ons 10-jarig jubilium. We hebben er al zin in!

 

Vriendelijke groet,

Menne Zaalberg

Ease Camp

Inventaris standaard aanwezig

Mandje in koelkast 1
Teiltje in wasbak 1
Levelers (om camper waterpas te zetten, set van 2) 1
Veiligheidshesjes 4
Schuimblusser 2 liter 1
Blusdeken 1
EHBO doos 1
CampingGaz gastank 907 1
Buitentafel (in schuifdeur) 1
Buitenstoelen (in achterklep) 2
Verloopsnoer CEE-contra 1
Buitenkabel 30m CEE 1
Parkeerschijf 1
Gordijntjes li + re zijruiten voor 1
Gevarendriehoek 1
Veiligheidshamer auto 1
Sleutels: auto met AB + watertank 1
Opdek matras beneden bed 1
Luifelsinger 1

Inventaris als optie beschikbaar

Kookpan 18cm 1
Koekenpan 20cm 1
Braadpan 24cm, BK 1
Pannen onderzetters 3
Schaal 2.0l met deksel, Mepal 1
Eetborden, Mepal 4
Soep/desert kommen, Mepal 4
Thee/koffie glazen 4
Drinkglas 4
Kelnersmes 1
Lepels 4
Messen 4
Vorken 4
Opschep-lepel 1
Toe-lepeltjes 4
Pol-lepel 1
Broodmes 1
Aardappelschilmesje 1
Afwasteiltje 1

 

Inschrijven nieuwsbrief

delen