Het afgelopen seizoen
Het afgelopen seizoen was een groot succes voor de huurders van onze campers en dus ook voor ons. Veel lof hebben we o.a. ontvangen over de uitvoering en de service. Een aantal mensen waren ook blij met het toilet, Porta Potti, welke we sinds dit jaar ook mee verhuurd hebben.

Waar zijn de campers allemaal heen gebracht:

Schotland en de kust
Een rit langs de Schotse kust in het voorjaar met prachtige uitzichten. Het weer was goed maar het kon ook koud zijn. Dankzij de goede standkachel in de camper bleef het aangenaam en niet vochtig in de camper.

Wales
Ook in het voorjaar een familiebezoek van 2 weken met de camper door Wales. Wat hebben deze mensen genoten! Ik verwacht dat ze dit nog eens willen gaan doen, we wachten af.

Noordkaap
Een reis van 4 weken, volledig rijdend via Denemarken-Kopenhagen- Malmö-Zweden via Finland, langs de Russische grens naar het noordelijkste puntje: de Noordkaap. Wat een prachtige reis is dit geweest. Veel natuur en alle rust.

Nederlandse kust
Ook dit jaar weer huurders voor een weekend of weekje er tussen uit en genieten van bijvoorbeeld de Nederlandse kust. Met alle gemak die we ook bieden: BBQ, dekbedden, bad- en keukenlinnen, schoonmaak binnen en buiten. Zo was het de camper terug brengen en geen verdere zorgen meer.

Frankrijk
Een aantal keren is de camper dit seizoen in Frankrijk geweest. Mooie kleine campings, o.a. gevonden in de campingboekjes die we meegaven van de kleinere campings. Zonder reservering in het hoogseizoen blijkt dit nog prima te doen. Bijvoorbeeld de camping in de Bourgogne, bij een wijnboer op een heuvel, maar 5 plekken maar prachtig uitzicht en lekkere wijn. Of bij een kasteel tussen de wijngaarden. Of in de Cevennes met de kleine kronkelige weggetjes en lekkere riviertjes.

En zo zijn de campers op nog heel veel meer plekken geweest.

Wat hebben wij voor u bezocht:
We hebben zelf ook niet stil gezeten en hebben twee plekken bezocht die we u zeker niet willen onthouden.

Nederland
In de laatste week oktober zijn we naar Landgoed Ottermeer geweest in de Wouwse Plantage (vlakbij Roosendaal). Een natuurkampeerterrein waar je in alle rust kunt kamperen. We konden aan de rand van het landgoed staan waardoor we prachtige luchten en rust hadden. Zeker een aanrader!
www.landgoedottermeer.nl

Italië
Een prachtige rit vanuit o.a. Bologna naar Castelnuovo di val di Cecina in het hartje van Toscane. Op een plek met een oase van rust, prachtig uitzicht over de Toscaanse heuvels, een enkele kampeerplek voor tent of kleine camper. Neem gerust eens een kijkje op de website en bij interesse om daar met de camper heen te gaan dan wel even van te voren contact opnemen met de eigenaren Govert of Mattijn (Nederlands).
www.poderelama.com

Huren in 2019
Het gaat snel, maar de eerste boekingen voor 2019 zijn binnen.
Mocht u graag een camper van Ease Camp huren, bent u er dan op tijd bij!
En… vóór 31 december 2018 boeken betekent dat we de prijzen nog van 2018 berekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven nieuwsbrief

delen

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Share on google