Telefoon: +31 (0) 6 2881 7618

28 mei 2016

Nieuwste VW camper T6 is onderweg!
Vorig jaar was onze eerste camper met zoveel plezier gehuurd dat we besloten hebben om nog een nieuwe camper te kopen. En jawel, deze is al onderweg naar zuidelijke streken.Gelukkig hebben we besloten om de eerste camper nu nog niet te verkopen en ook in te zetten voor verhuur. Er zijn dus nog mogelijkheden...
Voor meer informatie kunt u een email sturen aan This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

22 juni 2015

Wifi-hotspot beschikbaar in de camper
Naar aanleiding van vragen over het gebruik van een mobiele telefoon en Wifi onderweg in combinatie met kamperen hebben we gemeend een Wifi hotspot met de verhuur van de camper mee aan te bieden. Het gebruik van je mobiele telefoon om data (foto's, internetten, bezienswaardigheden opzoeken, e.d.) te versturen is immers nog steeds een kostbare zaak.
We hebben een mobiele hotspot uitgekozen welke je mee kunt nemen als je door bijvoorbeeld een stad loopt en die je kunt verbinden met je telefoon, tablet, iPad, laptop of ander apparaat. Er kunnen zeker 10 verschillende apparaten worden aangesloten. Zo kun je ook eenvoudig data uitwisselen tussen de apparaten zonder dat dit ten koste gaat van je data bundel.
Voor meer informatie kunt u een email sturen aan This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

9 juni 2015

De camper is binnen en meteen op weg.
4 juni was onze nieuwe camper op kenteken en konden de eerste huurders op stap. We krijgen al mooie plaatjes binnen van de Noord Spaanse kust, heerlijk om zo te kunnen kamperen!

10 februari 2015

"Ik wil de camper vaker kunnen huren maar ook op onverwachte momenten; hebben jullie een raamovereenkomst hiervoor?"
We zijn gewend om met raamovereenkomsten te werken, dus ook voor de camper! Dat maakt het eenvoudig om bijvoorbeeld even snel te huren voor een onverwacht weekendje weg. Bent u geïnteresseerd? We leggen u graag verdere details uit.

 

14 januari 2015

"Waarom hebben jullie voor een camper met hefdak gekozen" kregen we als vraag. Een hele goede vraag en die delen we natuurlijk graag met u. We hebben gekeken naar de voordelen van een compacte camper waar toch alles inzit en waarin je ook kunt staan. Maar we vinden ook dat de camper makkelijk in een stad moet kunnen komen en geen last moet hebben van hoogte belemmeringen bij doorgangen of parkeren. Maar daarnaast vinden we ook het comfort tijdens het rijden belangrijk: minder windgeruis en dus minder lawaai in de auto. iedere dag het hefdak uitklappen en weer inklappen lijkt maar is echt zo gemakkelijk met de elektrische bediening die we erop hebben zitten! Kortom wij vinden een hefdak ideaal!26 november 2014

We zijn nog niet 'live' en de eerste boeking is al binnen! Leuk, 2 personen met de camper voor 2 weken naar Noord Spanje. Dat wordt genieten van de bergruggen en Romaanse kerkjes op de route Santiago de Compostella. We zullen ze eens goed op weg helpen...!13 november 2014

Onze eerste camper is besteld en we zijn blij dat jullie deze vanaf ongeveer 15 mei kunnen huren! We zien er naar uit deze nieuwe camper in te richten en de eerste huurders te zien vertrekken; op naar het avontuur en het onbekende.